Snelle IML-methode: Directe IML-oplading

Simco-ION heeft een nieuwe gepatenteerde technologie ontwikkeld voor het plaatsen van labels in spuitgietmatrijzen: Direct IML Charging. Deze methode heeft het voordeel dat er geen niet-geïsoleerde hoogspanning in de matrijs is en we een veel lagere hoogspanning kunnen gebruiken voor een betere hechting (verlijming van het label) van het label in de matrijs.

dummy-core_1dummy-core_2

 

IML-Method-Direct-IML-Charging

IML-methode: Directe IML-oplading

Buiten de matrijs pakt de robot een enkel, voorbedrukt PP-etiket op een dummy kern die is gemaakt met de speciale secties van halfgeleidende materialen zoals Simco-ION IML-Foam of Simco’s speciale hars, de EasyCore-oplossing. Het etiket wordt (op hoge snelheid) in de matrijsholte getransporteerd (enkelvoudig of meervoudig). Wanneer het etiket op de definitieve plaats in de matrijs is, wordt het etiket elektrostatisch geladen met de Simco CMM-hoogspanningsgenerator die op de robotarm (EAOT) kan worden gemonteerd. Na het opladen van het label met een statische lading, zal het label zich verplaatsen naar de geaarde mal, waar het blijft plakken door de elektrostatische lading. Nu wordt de robotarm teruggetrokken en de matrijs gesloten en kan het spuitgietproces gewoon doorgaan. Het etiket smelt samen met het label en wordt zo het eindproduct.

cycle_okay_High_Speed_IML

Snelle IML met de CMM-generator

De Charge Master Micro (IQ) Easy (CMM) heeft een gepatenteerde technologie waarmee je de cyclustijd kunt verkorten dankzij de unieke Cycle OK Feedback. Bovendien kan de CMM eenvoudig op het uiteinde van de robotarm worden gemonteerd, waardoor de cyclustijd nog minder wordt.

IML-Connected-IQ-comm

IML en industrie 4.0

Simco-ION maakt gebruik van de allernieuwste technologie. De CMM generator worden uitgebreid met de IQ-module (vraag onze klantenservice om een sample) waarmee u de CMM rechtstreeks kunt aansluiten op de PLC van de machine met veldbusprotocollen zoals Ethernet-IP, EtherCat of Profinet.

Uw IML-toepassing optimaal configureren

Kom in contact om meteen oplossingen voor uw IML-proces te vinden met behulp van statische elektriciteit met een van onze technische experts. U kunt videobellen met onze klantenservice om uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste artikelen en u kunnen ondersteunen met onze ervaring. Met name IML heeft veel parameters die correct moeten zijn om optimale processen te creëren. We helpen graag! Geen tijd om te chatten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice of bel ons: +31 (0) 573 288333. Liever contact met een expert in de buurt? Bekijk dan hier onze vertegenwoordigers in uw regio!

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION