Statische labelplaatsing in matrijs

Eletro_static_label_placement_principle

IML Elektrostatisch etiket plaatsen of pinnen

Buiten de matrijs, in de spuitgietmachine, pakt de robot een enkel, voorgedrukt PP-etiket op een dummy kern en het etiket wordt (op hoge snelheid) in de matrijsholte getransporteerd (enkel of meervoudig). Wanneer het etiket op de uiteindelijke plaats in de matrijs is, wordt het etiket elektrostatisch geladen met bjvoorbeeld de Simco-ION CM-Lite hoogspanningsgenerator en de verschillende aangesloten oplaadelektroden in de dummy-kern. Nadat het label statisch is opgeladen, wordt het overgebracht naar de wand van de geaarde mal waar het blijft plakken door de elektrostatische lading. Nu wordt de robotarm teruggetrokken en de matrijs gesloten en kan het spuitgietproces optimaal doorgaan.

Voor dit IML-proces heeft Simco-ION een speciale robuuste en flexibele hoogspanningskabel ontwikkeld die geschikt is voor kabelkettingen in robottoepassingen.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION