• Blog

De Kick-off zorgt voor succesvolle start van de Simco-Ion’s Demotour

Saskia Schuler - 03. maart 2019 - Testimonial

De Kick-off zorgt voor succesvolle start van de Simco-Ion’s Demotour

Vrijdag 1 maart heeft wethouder Eric-Jan de Haan van Lochem tijdens de Kick-off party de demotruck en de nieuwe productiemachine onthuld. Klanten, leveranciers, pers, buren en personeel met aanhang waren uitgenodigd om deze onthulling bij te wonen. Een succesvolle feestelijke start van de Demotour!

Na de officiële onthulling volgde een uitgebreide rondleiding door de productie: De Demotruck met een simulatie van productieprocessen met de nieuwste generatie productie en de nieuwe productiemachine waren te bezichtigen. De nieuwste generatie producten ookwel het IQ Easy Platform zorgen voor een volledige intelligente beheersing van statische elektriciteit in productieprocessen. 

In productieprocessen kan statische lading vaak tot ernstige storingen leiden: materialen komen vast te zitten aan machineonderdelen of aan elkaar. Productie medewerkers kunnen elektrische schokken krijgen, stof in de omgeving wordt aangetrokken door elektrische lading en in explosiegevaarlijke zones kan statische lading zelfs een vonk veroorzaken, wat een brand of zelfs een explosie kan veroorzaken. Het IQ Easy Platform biedt de oplossing.

Simco-Ion komt naar u toe!
Simco-Ion maakt het mogelijk om de werking van het IQ Easy Platform te ervaren. Via iq-easy.com/demotour wordt uitgebreide informatie gegeven over de Demotour en kan men zich aanmelden voor een demonstratie.

Comments are disabled for this post.

0 comments

Subscribe for new blog posts