• Demotour

Een uniek concept: DEMOTOUR met volledige beheersing van statische elektriciteit!

Volledige beheersing van statische elektriciteit in uw productieproces?! Dankzij onze Demotour is het nu mogelijk om ons IQ Easy Platform te bezichtigen.

In de Demotruck zijn demomodellen geplaatst van een extruder, een coating (ATEX) en opwikkelmachine. In deze  nagebootste machines zijn componenten verwerkt die een volledige (intelligente) beheersing van statische elektriciteit weergeven, ons IQ Easy platform.

IQ Easy Platform

Het IQ Easy platform omvat een product range van ionisatiestaven en oplaadapparatuur, inclusief speciale producten voor IML. Een uniek concept dat een volledige controle over alle parameters mogelijk maakt en er tevens voor zorgt dat alle apparaten met elkaar communiceren, om zo de efficiëntie te optimaliseren, waaronder:

  • Kwaliteitsborging door het meten van statische ladingen en datalogging;
  • Optimale controle over alle statische lading componenten geeft zekerheid;
  • De laagst mogelijk haalbare restladingen stellen u in staat om aan de eisen van uw eindklant te voldoen;
  • Waarschuwingen en alarmen geven vooraf informatie over mogelijke overschrijdingen van kritieke procesparameters. Hierdoor kunt u op tijd maatregelen nemen voordat uw ­proces verstoord wordt;
  • Door datalogging en action logging kunt u ten alle tijden traceren waar mogelijke storingen hebben plaatsgevonden.

 

Meer weten of aanmelden?

Heeft u vragen over het  IQ Easy Platform of de Demotour, neem contact op met de agent bij u in de buurt of vul onderstaande formulier in. 

Voor agenten, klik hier.

Demotour

Demotour
captcha