• Extension IQ Easy

LED indicators

Controleert tot 30 apparaten

24v distributie naar aangesloten apparaten

Industrie 4.0 gereed

Extension IQ Easy: een uitbreiding op het IQ Easy Platform

Het IQ Easy platform met ten minste één Manager IQ Easy kan worden uitgebreid met de Extension IQ Easy zodat nog eens zes extra apparaten bestuurd kunnen worden. De Extension IQ Easy bestaat uit een Control unit zonder een display. Status LED's tonen de power on en de algehele waarschuwing of alarm status. Er kunnen tot zes IQ-apparaten gekoppeld worden aan de Extension IQ Easy. De Extension zorgt voor de verdeling van de 24V DC voedingsspanning, dus er zijn geen extra kabels nodig! Dit maakt het nog makkelijker om een apparaat aan te sluiten dan dat het aangesloten moet worden aan een single desktop hoogspanningsvoeding.

De Extension IQ Easy is verkrijgbaar in 2 versies:

1) Ingangsspanning 110-240V / 50-60 Hz. Deze unit zet de ingangsspanning om in 24V DC en levert stroom aan alle zes aangesloten apparaten.

2) Ingangsspanning 24V DC. Dit model heeft een 24V ingangsspanning nodig dat geleverd wordt door de gebruiker.

Verdere uitbreiding van apparaten is mogelijk door gebruik te maken van meerdere Extension IQ Easy’s. Elke Extension maakt het mogelijk om nog eens zes apparaten toe te voegen aan het systeem, met een maximum van dertig.

Omgeving
Communicatie met machine-interfaces is mogelijk. Analoge en digitale ingangen, uitgangen alsook een serieel protocol kunnen worden gebruikt. Deze interfaces worden geleverd door de Manager IQ Easy.


Pro-actieve ionisatiecontrole
Door Simco-Ion’s gepatenteerde technologie van upstream ladingsevaluatie, is het mogelijk om het neutraliseren van statische electriciteit in combinatie met een Performax IQ Easy ionisatiestaaf heel precies af te stellen. Door een Sensor IQ Easy toe te voegen aan het systeem om de downstream lading te meten, kan het systeem zelfs nog meer geperfectioneerd worden. Closedloop-meten en een aanpassing van de ionisatiestaaf garandeert een extreem laag niveau van restlading. Apparaten kunnen overal in het platform worden geplaatst. Een apparaat dat is aangesloten op de Manager kan communiceren met een apparaat dat op de Extension is aangesloten en vice versa.


Data logging
Alle apparaten en procesparameters worden bijgehouden in real time door de Manager.

Chat nu met onze expert!

Klik rechts op de chatknop om samen met een van onze technische experts direct de juiste oplossing te vinden voor uw probleem met betrekking tot statische elektriciteit. U kunt zowel chatten als videobellen met onze klantenservice om uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven. Geen tijd om te chatten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice of bel ons: +31 (0) 573 288333. Wilt u liever contact opnemen met uw plaatselijke expert? Kijk dan hier naar onze vertegenwoordigers in uw regio!

 

  • 6 extra apparaten kunnen aangesloten worden aan het IQ Easy platform
  • LED indicators
  • Maximum 4 Extensions per systeem

Productspecificaties

E-mail

Klik hier om contact met ons op te nemen!

 

Gebruiksaanwijzing

E-mail

Technische tekening

E-mail

E-mail

E-mail

E-mail

3D CAD STEP file

E-mail