A solid advice:

A solid advice:

More than 60 employees in 35 countries across EMEA provide an enormous range and wealth of application knowledge to help you optimize your processes.

An efficient solution for:

An efficient solution for:

- Neutralisation of static charge - Application of static charge - Surface cleaning - Perforation detection - Measuring static charge - IML

Service

Service

- Customer service - After sales support - 4 year warranty - International support

Statische eliminatie

Statische eliminatie

Luchtionisatie is de meest effectieve methode om statische ladingen op niet-geleidende materialen en geïsoleerde geleiders te neutraliseren.

Lees meer

Elektrostatisch verbinden

Elektrostatisch verbinden

Statische lading kan een onzichtbare helpende hand zijn in uw productieproces.

Lees meer

Oppervlaktereiniging

Oppervlaktereiniging

Bevuilde oppervlaktes veroorzaken fouten tijdens het drukproces, het uniform coaten, lamineren etc.

Lees meer

Meetinstrumenten

Meetinstrumenten

Veldsterktemeters kunnen aan statische elektriciteit gerelateerde problemen eenvoudig aantonen.

Lees meer

In mould labelling

In mould labelling

Ontdek alle mogelijkheden voor Elektrostatisch In Mold Labelling

Lees meer

IQ Easy platform

IQ Easy platform

Een uniek concept dat een volledige controle over alle parameters mogelijk maakt en dat er voor zorgt dat apparaten met elkaar communiceren om zo de efficiëntie te optimaliseren.

Lees meer

Perforation detectie

Perforation detectie

Een overslag van een speciale electrode t.o.v. aardreferentie kan gedetecteerd en gebruikt worden.

Lees meer

Toepassingen

Toepassingen

Simco-Ion biedt veel oplossingen voor industriële processen om de proces snelheid, de opbrengst en kwaliteit te optimaliseren.

Lees meer

Static control made easy

Sinds 1966 is Simco-Ion Netherlands, onderdeel van de wereldwijde ITW-groep, actief in Europa. Onze activiteiten zijn begonnen met de opkomst van kunststoffen in de textielindustrie. Vandaag de dag bieden we een compleet assortiment oplossingen voor de beheersing van statische elektriciteit in velerlei sectoren, zoals de kunststof-, verpakkings-, converting en grafische industrie. Onze producten worden afgezet via een uitgebreid, deskundig agentennetwerk. Op onze contact pagina vindt u een Simco-Ion kantoor of agent die u kan helpen bij het oplossen van elk probleem met statische elektriciteit. Dit kan variëren van het neutraliseren van statische elektriciteit tot het gebruiken van statische elektriciteit om bijvoorbeeld twee materialen aan elkaar te kleven om een productieproces goed te laten verlopen.

Missie
Simco-Ion Netherlands produceert en levert complete oplossingen voor het beheersen van statische elektriciteit, elektrostatisch opladen en baanreinigingstoepassingen in Europa, Afrika en het midden Oosten. Ons doel is om onze organisatie te laten groeien door het aanbieden van de beste oplossingen voor onze klanten. Wij leveren toegevoegde waarde door een combinatie van geavanceerde technologie, een breed productportfolio, uitstekende klantondersteuning, zeer veel toepassingservaring en producten met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Contact

contact

Contact