Customer Service / Frontoffice medewerk(st)er

Sinds 1946 is Simco-Ion, onderdeel van de wereldwijde ITW-groep (Illinois Tool Works Inc.), actief in Europa. Vandaag de dag biedt Simco-Ion een compleet assortiment oplossingen voor de beheersing van statische elektriciteit in velerlei sectoren, zoals de kunststof-, verpakkings-, converting-, automotive-, medisch/farmaceutisch- , textiel-, hout- en grafische industrie. De producten worden afgezet via een uitgebreid, deskundig agentennetwerk in met name de EMEA-regio. Op dit moment werken er binnen Simco-Ion in Europa met ca. 65 medewerkers.

Functie

Als Customer Service / Frontoffice medewerk(st)er ben je de spin in het web. Snel schakelen tussen diverse taken moet je kunnen en vooral leuk vinden! Herken je je in de woorden: snel schakelen, goed kunnen luisteren, pro-actief, enthousiast en commercieel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat de goede marktpositie en klantrelaties van Simco-Ion verder versterkt en uitgebouwd worden. Je hebt daarbij telefonisch, maar ook per mail, contact met eindklanten, prospects, OEM-ers, agenten en distributeurs.

Je fungeert als spil in het web binnen de organisatie en ondersteunt tevens de verkoper(s) buitendienst. Jij hebt een antenne voor commerciële kansen in het contact met klanten. Ook intern zorg je voor een goede samenwerking met je collega’s in de backoffice en met andere afdelingen.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met enige werkervaring in een commerciële omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Duits is een pré
 • Fulltime beschikbaar

Wat biedt Simco-Ion jou?

 • Simco-Ion is dé wereldmarktleider op gebied van static control systems.
 • Je kunt rekenen op een zelfstandige en uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie die ruimte biedt voor eigen inbreng en initiatief.
 • Simco-Ion kenmerkt zich door haar informele, pragmatische cultuur waarin mensen zichtbaar het verschil maken.
 • Je hebt de regie over je eigen functioneren. Indien je de primaire taken goed uitvoert is er voldoende ruimte voor nieuwe projecten en persoonlijke ontwikkeling.
 • Simco-Ion begeeft zich in een niche markt en heeft een wereldwijde klantenkring die sterk groeiende is.
 • Verder gelden de voorwaarden volgens de CAO metalektro.
 • Naast deze primaire zaken zijn sfeer, humor en collegialiteit volop aanwezig binnen Simco-Ion.

Heb je vragen?

Bel Monique Denkers, HR via 0573-288322. We vertellen je graag nog meer over deze leuke functie én over Simco-Ion.

Interesse?

Reageer dan door middel van jouw curriculum vitae en een kort maar krachtige motivatie (waarom ben jij de nieuwe Front Office Medewerk(st)er van Simco-Ion?) te sturen naar Monique Denkers, HR, e-mailadres: m.denkers(at)simco-ion.nl.