• Het reinigen van een 3D-object
Het reinigen van een 3D object
Het reinigen van een 3D object

Het reinigen van een 3D-object kan efficiënt gebeuren door gebruik te maken van geïoniseerde lucht. Geïoniseerde lucht kan geproduceerd worden door een ionisatiesproeier, ionisatiepistool of een luchtmes dat gebruik maakt van perslucht.

Voor grote installaties, bijvoorbeeld auto-onderdelen of complete autocarrosserieën is het economisch beter om een bloweraangedreven luchtmes te gebruiken. Afhankelijk van de toepassing, kan een met de hand te gebruiken ionisatiepistool of een geautomatiseerd reinigingssysteem gebruikt worden.

Het reinigen van een 3D object: oplossing
Het reinigen van een 3D object: oplossing

Het reinigen van autobumpers voordat ze gelakt worden met een Typhoon bloweraangedreven luchtmes.

Chat nu met onze expert!

Klik rechts op de chatknop om samen met een van onze technische experts direct de juiste oplossing te vinden voor uw probleem met betrekking tot statische elektriciteit. U kunt zowel chatten als videobellen met onze klantenservice om uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven. Geen tijd om te chatten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice of bel ons: +31 (0) 573 288333. Wilt u liever contact opnemen met uw plaatselijke expert? Kijk dan hier naar onze vertegenwoordigers in uw regio!