• Het detecteren van perforaties in producten
Het detecteren van perforaties in producten
Het detecteren van perforaties in producten

Perforaties in producten kunnen gedetecteerd worden door gebruik te maken van hoogspanning om een vonk te creëren door de perforatie. Een voorkomende toepassing is het testen van het aanspuitpunt van spuitgietgevormde producten, bijvoorbeeld yoghurtbekers, flessen en verpakkingen.

 

Het detecteren van perforaties in producten: oplossing
Het detecteren van perforaties in producten: oplossing

Een speciale elektrode kan onder het product geplaatst worden. In het product is een aardreferentie ten opzichte van het aanspuitpunt geplaatst. Zelfs hele kleine perforaties, die niet gedetecteerd kunnen worden door vacuüm- of druksystemen, kunnen gedetecteerd worden.

Chat nu met onze expert!

Klik rechts op de chatknop om samen met een van onze technische experts direct de juiste oplossing te vinden voor uw probleem met betrekking tot statische elektriciteit. U kunt zowel chatten als videobellen met onze klantenservice om uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven. Geen tijd om te chatten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice of bel ons: +31 (0) 573 288333. Wilt u liever contact opnemen met uw plaatselijke expert? Kijk dan hier naar onze vertegenwoordigers in uw regio!