• Oplossingen voor uw uitdaging

Statische elektriciteit als oplossing


Materialen kunnen bewust opgeladen worden om ze tijdelijk te laten kleven. Op deze manier kan statische lading een onzichtbare helpende hand in uw productieproces zijn. Deze methode wordt al gebruikt in vele processen in diverse branches.

  • Door statische lading ervoor zorgen dat een stapel kranten of tijdschriften tijdens het transport of het verpakken niet verschuift.
  • Een adreslabel verkleven aan een brochure voordat de brochure verpakt wordt in een verpakkingsfolie.
  • De laatste zak van een rol (bijvoorbeeld vuilniszakken) aan de rol laten plakken om het verpakken in een doosje makkelijker te maken.
  • Een klein deel van de folie laten kleven aan de rol tijdens de opwikkeling.


Veel producten die we dagelijks gebruiken zijn geproduceerd met behulp van een elektrostatische lading zonder dat we het weten. Voor een gedetailleerde uitleg over oplaadtechnieken gaat u naar het onderdeel statisch verbinden.

Voor een gedetailleerd advies ter plaatse kunt u contact opnemen met de agent in uw regio.

Chat nu met onze expert!

Klik rechts op de chatknop om samen met een van onze technische experts direct de juiste oplossing te vinden voor uw probleem met betrekking tot statische elektriciteit. U kunt zowel chatten als videobellen met onze klantenservice om uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven. Geen tijd om te chatten? Stuur een e-mail naar onze klantenservice of bel ons: +31 (0) 573 288333. Wilt u liever contact opnemen met uw plaatselijke expert? Kijk dan hier naar onze vertegenwoordigers in uw regio!