Zoeken

Zoek op trefwoorden of typ uw vraag

Algemeen

Industrie

Producten

Statische eliminatie

Statische oplading

Toepassingen

Meest gelezen toepassingen

Widebed UV Printer

Digitale UV flatbedprinters

Digitale flatbed UV-printers kunnen afdrukken van hoge kwaliteit maken op een grote verscheidenheid aan materialen zoals fotopapier, film, doek, kunststof, pvc, acryl, glas, keramiek, metaal, hout of leer. Deze printers kunnen speciale uithardende inkten gebruiken die worden blootgesteld aan UV-licht om uit te harden.
Lees meer
The process of In Mould Labeling (IML)

IML

In Mould Labeling, ook wel IML genoemd, wordt met behulp van statische elektriciteit de nieuwe standaard in de spuitgiet-, thermovorm- en blaasgietindustrie. In plaats van conventionele methoden zoals het decoreren door direct te drukken of een zelfklevend etiket op het product te plaatsen, wordt de decoratie gerealiseerd met een voorgedrukt plastic etiket.
Lees meer
Flexo-printing

Flexodrukmachines

Flexodruklijnen en andere drukpersen zijn ontwikkeld om op hoge snelheid flexibele verpakkingen te produceren in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Je kunt statische elektriciteit herkennen door het ervaren van statische schokken of het zien van vonken als een ontladend effect.
Lees meer

Meest gelezen artikelen

Figure_1

Over statische elektriciteit

Deze pagina geeft alle aspecten van statische elektriciteit en zal statische elektriciteit in detail uitleggen. Geïnteresseerd in een oplossing voor een statische-elektriciteit gerelateerde problemen? Kom met ons in contact.
Lees meer
6_I-want-to-prevent-dust-attraction_OK_02

Medewerkers krijgen stroomschokken

Statische elektriciteit is een elektrische lading die niet beweegt. Statische elektriciteit wordt opgewekt wanneer twee of meer oppervlakken met elkaar in contact komen en weer worden gescheiden.
Lees meer
Static-electricity-can-cause-fire

Statische elektriciteit kan brand veroorzaken

Statische elektriciteit kan tijdens veel processen en in veel omgevingen een hoge lading opbouwen op een materiaal. Wrijving tussen stilstaande rollen en film creëert een lading die erg hoog kan worden en als de statische elektriciteit niet op tijd wordt verwijderd, is er kans op ontlading van de statische elektriciteit.
Lees meer

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor bedrijfsnieuws, productupdates en releases.

Newsletter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In contact komen

Simco-ION biedt snelle, efficiënte en deskundige ondersteuning. Neem contact op voor technisch advies of om een oplossing op maat voor uw toepassing te bespreken.

Employee of Simco-ION